ASENNE: Asenne on tapa, jolla me suhtaudumme eri asioihin. Se on tapa, jonka jokainen päättää itse. Olen asuntokaupan ammattilaisena työssäni hyvä, minulla on sisäinen motivaatio ja halu tehdä työni joka päivä parhaiten miten osaan. Tunnen toimialan, markkinoiden ja kilpailutilanteen kokonaisuuden vahvan toimiala taustani ansiosta. Olen innostunut, luova ja sitoutunut työhöni - ne ovat ominaisuuksia, jotka lisäävät työni tuloksellisuutta. Oikea asenne ratkaisee - aina. Ihmisen, jonka kasvot eivät hymyile, ei pidä avata kauppapuotia. (vanha kiinal. sananlasku)

AMMATTITAITO: Ammattitaito on kykyä ja taitoa tehdä työssäni vaadittavat asiat parhaalla mahdollisella tasolla. Ammattitaito muodostuu työtehtäviini liittyvästä osaamisesta, kouluttautumisesta ja kokemuksesta. Minulla on vahva käytännön kokemus toimialasta, sekä hyvät verkostot ja yhteistyömahdollisuudet.  Mielestäni jokaisella joka työskentelee kiinteistönvälitysalalla tulisi olla opiskeltuna kiinteistönvälittäjän ammattitutkinto (KiAT). Ammattitaito erottuu massasta.

AITOUS: On vain yksi tapa tehdä työtä hyvin - aidosti ja vilpittömästi, toisista parhaiten välittäen, joka hetki. Vain aidosti välittäen, olemalla oma itse voi avautua ja saada muutkin avautumaan. Silloin kun on tehnyt työnsä hyvin on kiva tavata vielä vuosien jälkeenkin. Kaikki tekopyhyydet, tekohymyt ja verhot näkyvät, ne aistitaan ja ne etäännyttävät. Aitous on  läsnäoloa, kuuntelua, vilpittömyyttä ja välittämistä - aidosti.

Hymy ei maksa mitään, mutta saa aikaan paljon. Se välähtää hetken, ja sen muisto kestää joskus ikuisesti; Sitä ei voida ostaa, kerjätä, lainata, eikä varastaa. Mutta se on sellaista, millä ei ole arvoa kenellekkään, ennen kuin pois annettuna.

 

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, julkinen kaupanvahvistaja
Heikki Ylisirniö
044 999 6656
heikki@ysikoti.com

Ota yhteyttä tästä. 

YsiKoti Oy
Y- 2699016-1
Nuolihaukantie 4 B 35
90250 Oulu

P. 044 999 6656
heikki@ysikoti.com