Kylpyhuoneen, saunan ja keittiön tehopesut.

Monivaihepuhdistus ja tehopesu laatoitettuihin märkä- ja kuivatiloihin, sekä myös muovimattoihin. Puhdistamme laatat ja saumat käsin sekä koneellisesti. Puhtaat pinnat parantavat tilan viihtyvyyttä ja myytävyyttä.heart

Kylpyhuoneen laatta ja lasipinnat kestävät ja kiiltävät vuosia kun ne pinnoitetaan pitkäkestoisella suojakäsittelyllä. Parhaan hyödyn käsittelystä saa aivan uusiin, vielä käyttämättömiin pintoihin, mutta jo kalkkeutuneille ja käytetyille pinnoille se ei ole liian myöhäistä.heart

Pinnoitekäsittely alkaa käsiteltävien pintojen perusteellisesta pesusta. Mitä vanhempi ja kalkkeutuneempi kylpyhuone on, sitä huolellisemmin se on puhdistettava ja sitä enemmän työtä suojakäsittely esipuhdistuksineen vaatii.

 

Kylpyhuoneen- ja saunan tehopesu! Kysy tarjous soita 044 999 66 56
Pesu poistaa kalkkeuma- ja pesuainejäämät tehokkaasti laatoista ja saumoista.

Pinnoite antaa tehokkaan suojan vuosiksi!

 

https://www.avaloncoating.fi/kylpyhuone-ja-keittio/

 

                                  Ennen pesuaPuhdas

 

 

Silikonien vaihto tehopesun yhteydessä. Tämä on nopea ja kustannustehokas tapa kohentaa kylpyhuoneen ilmettä ja edesauttaa kodin myyntiä. Silikonien vaihtotyön hinta 12,90€ (sis.alv) / metri + tarvikkeet. Muista kotitalousvähennys!​​

 

Höyrypuhdistus:

"Höyrypuhdistus on luonnollinen tapa puhdistaa – ilman kemikaaleja. Höyrypesuri lämmittää veden n. 150 asteeseen joka mahdollistaa sen että pinttynytkin lika saadaan irti materiaalista. Lisäksi se desinfioi sekä tappaa bakteereja ja pölypunkkeja, poistaen samalla tehokkaasti pahoja hajuja. Höyry puhdistaa samalla myös huoneilmaa ja näiden ominaisuuksiensa ansiosta höyrypuhdistus on mainio valinta mm. allergikoille, astmaatikoille ja perheille joissa on pieniä lapsia. Se on hygieenistä, ekologista ja nykyaikaista !”

 

HÖYRYTEHOPESU

Mihin höyrypuhdistuksen teho perustuu?

Höyrypuhdistuksen teho perustuu paineella tuotettuun suihkuavaan vesihöyryyn.  Kuuma höyry avaa pintamateriaalin huokoset  ja tunkeutuu syvälle irrottaen lian, jonne perinteisillä siivousmenetelmillä ei päästä käsiksi. Höyryn paineella on merkitystä desinfiointikyvyn kannalta, koska mitä suurempi paine sitä korkeampi on höyryn lämpötila. Höyry tehopuhdistus on tehokas, allergiaystävällinen ja kemikaalivapaa tapa tuhota mikrobeja.

Saunan pesu höyrypesurilla

Sauna on kaikille intiimi paikka, jonka puhtaus on hyvinvoinnin ja viihtyvyyden kannalta erityisen tärkeää. Silsasienet, josta jalkasieni yleisimpänä, viihtyvät hyvin saunan kosteissa tiloissa. Hyvät lisääntymisolosuhteet mahdollistavat sienirihmastojen nopean kasvun.

Saunassa hikoillessa meistä irtoaa kuollutta ihokerrosta , jota mikrobit käyttävät ravinnokseen. Saunan säännöllinen pesu on paras tapa huolehtia, että syylävirukset ja jalkasienet eivät pääse leviämään.

Saunan pesu aloitetaan huuhtomalla laude höyrypesurin kuumavesiohjelmalla, jotta saadaan puun huokoset auki. Tämän jälkeen aloitetaan varsinainen pesu höyryohjelmalla ja lopuksi vielä huuhdellaan kuumavesi / höyryohjelmalla. (Jos lauteita ei käsitellä pesun ja kuivauksen jälkeen suojaavalla parafiiniöljy käsittelyllä, huuhdellaan lauteet lopuksi kylmällä vedellä, jotta puun huokoset sulkeutuvat)

Höyrytehopesu desinfioi ja puhdistaa saunan tehokkaasti ja allergiaystävällisesti ilman myrkyllisiä pesuaineita. Pesun jälkeen jää vain puhdas alkuperäinen saunan tuoksu ilman puhdistusaineiden hajusteita.

Desinfioiva puhdistus höyrypesurilla

 Höyrypuhdistus on tehokas ja ekologinen pintojen desinfioija. Pesurin tuottama kuuma höyry tuhoaa kaikki mikrobit pinnoilta ilman haitallisia kemikaaleja.

Mikrobeiksi kutsutaan pieneliöitä, joihin kuuluu bakteerit, virukset ja homesienet sekä hiivasienet. Mikrobeja on meissä ja kaikkialla elinympäristössämme. Niitä on kahdenlaisia, joko meille harmittomia tai patogeenisia, eli ihmiselle haitallisia mikrobeja.

Altistumme jatkuvasti erilaisille mikrobeille ja yleisimmin tartunta saadaan, joko toisen ihmisen kautta tai elintarvikkeista. Mikrobitartunnan voi saada kodin pinnoista, vuodevaatteista ja ruokailuvälineistä. Mikrobit voivat saastuttaa elintarvikkeet tuotantoketjun jokaisessa vaiheessa. Patogeenisille mikrobeille altistuneet elintarvikkeet aiheuttavat sairauksia, kuten ruokamyrkytyksiä elimistöön päästessään.

Bakteerit

Bakteerit viihtyvät lämpöisessä ja Ph neutraalissa ympäristössä. Proteiinipitoiset ruoat tarjoavat parhaimman kasvualustan bakteereille lisääntyä. Osa bakteereista tuottaa lisääntyessään toksiini nimistä myrkyllistä ainetta. bakteerien tuhoamiseen tarvitaan yli 100 asteen lämpötila

Virukset

Virukset voivat levitä elintarvikkeiden välityksellä ihmisiin epähygieenisen käsittelyn takia ja aiheuttaa erilaisia sairauksia. Virukset lisääntyvät parhaiten tasalämpöisissä ja kosteissa paikoissa. Virukset tuhoutuvat yli 60 asteen lämpötilassa.

Homesienet

Homesienet lisääntyvät rihmastojen avulla. Homeille kelpaa ravinnoksi elintarvikkeet, puu ja paperi sekä ihmisistä irtoava hilse ja hiukset. Homeet ovat sitkeitä ja tulevat toimeen hyvinkin primitiivissä olosuhteissa Homesienet viihtyvät parhaiten 20 – 45 asteisessa ympäristössä ja tuhoutuvat 80 asteen lämpötilassa.  Homesienten aiheuttamat sairaudet ja oireet ovat moninaiset.

Homeiden aiheuttamia terveyshaittoja

Hengitystieinfektiot, poskiontelotulehdukset, flunssat, allergiat, astma, homepölykeuhko, silmätulehdus, homesieni​​​

Höyrypuhdistus on allergiaperheen valinta

Kuuma höyry tappaa allergioita aiheuttavat mikrobit

Kuuma höyry sitoo itseensä allergioita aiheuttavia pöly- ja pienhiukkasia

Kuuma höyry pääsee tunkeutumaan huokosiin, jossa allergeenit viihtyvät ja tuhoamaan ne.

Höyrypuhdistus on monipuolinen, ekologinen ja tehokas tapa puhdistaa kotia ilman myrkyllisiä puhdistusaineita. Allergioista kärsiville höyrypesu tarjoaa tehokkaan tavan puhdistaa asuinympäristöä ja tuhota allergiaa aiheuttavia mikrobeja.

Kylpyhuoneen- ja saunan tehopesu - Tilaa tästä

YsiKoti Oy
Y- 2699016-1
Harakkamäentie 51, 90310 Oulu
Terhotie 2, 84100 Ylivieska
P. 044 999 6656
heikki@ysikoti.com