Onnistu asuntokaupassa heart - Pienyrittäjä palvelee ripeästi! 

Oletko myymässä asuntoasi? Vältä nämä virheet!

Useat palkkiovertailupalvelu yritykset mainostavat nimensä mukaisesti välityspalkkiota kiinteistönvälittäjän keskeisenä valitsemisperusteena. 

Mainoslauseet ovat yleensä: "kilpailuta välittäjät", "löydä paras välittäjä", "älä häviä asuntokaupassa", tai "löydä halvin välityspalkkio".

Turhan moni asuntoansa myyvä keskittyykin liikaa kiinteistönvälittäjän palkkioon. Mitäpä jos selvittäisit oikeasti kiinteistönvälittäjän osaamisen ja sen, mitä palvelupaketteja tai vaihtoehtoja hänellä on tarjolla. Näin sinä saisit parhaan hinnan asunnostasi.

Kiinteistönvälittäjän valinta ei ole kuitenkaan sama kuin kävisi maitokaupassa tai vaihtaisi sähköyhtiötä. Asuntokauppa on yksi suurimmista, ellei suurin yksittäinen tapahtuma tai hankinta. Kysymyksessä on siis usein elämäsi suurin kauppa.

 

Kuluttajaviranomainen ohjeistaa sivuillaan koskien välittäjän valintaa, sitä että kuluttajan kannattaisi vertailla palvelusisältöjä ja niiden hinnoittelua.

Tärkeä seikka on ottaa huomioon yritykset, joissa on paljon työntekijöitä. Yleensä henkilö, jonka kanssa toimeksiantosopimus solmitaan, tietää asuntosi kaikki tiedot parhaiten. Siksi on tärkeätä kartoittaa ja saada tietoon, että sama välittäjä hoitaa esittelyt, tarjousneuvottelut ja asuntokaupat alusta loppuun. Ei siten, että yrityksen kaikki välittäjät "myyvät" asuntoasi, kuten niin monesti markkinoidaan. Asuntosi hukkuu helposti massaan, ellei se mene heti kaupaksi. 

Onnistunut asuntokauppa lähtee siitä, että valitsee itselleen huippuvälittäjän.

Pienyrityksen toiminnan etuna on sen joustavuus, ketteryys ja nopeus toimia asiakkaansa parhaaksi. Usein esittelijänä / välittäjänä on yrittäjä itse. Hän tekee mitä lupaa ja saa aikaan tuloksia. Jokainen kauppa on yrittäjälle tärkeä.

Tämän päivän nettimarkkinoinnissa etuovi.com tai oikotie.fi palveluissa suur- tai pienyrityksellä on yhtä tehokas markkinointinäkyvyys! Ei ole eroa, näkyvyys on sama. Sinä päätät.  

Selvitän asiat siten, että et joudu vaikeuksiin asunnon myymisen jälkeen. 

Voin saada usein jopa 10 % paremman hinnan asunnostasi. Juuri tästä syystä välittäjän saama korvaus – esimerkiksi 2 - 3 % on todella pieni verrattuna siihen, mitä voit kanssani saavuttaa.

Puhutaan siis tuhansista tai jopa kymmenistä tuhansista euroista!   

Osaan luoda juuri sinun asunnollesi arvoa ja kiinnostusta asuntomarkkinoilla.

Näen vaivaa asuntosi eteen, jotta sinä saat sen parhaan hinnan!

Palvelupaketit: Perussetti >> Pikamatka >> Valmismatka >> Omatoimi  

 

Toimi näin: Kutsu tästä Kiinteistönvälittäjä Heikki Ylisirniö paikalle tekemään kokonaisvaltainen arvio asunnostasi.     

Tutustu sinulle sopivimpaan palvelupakettiin, tai valitse "omatoimi" ja sovitaan yhdessä, milloin ja miten asuntosi myydään.

Arviokäynti on maksuton.

”Perussetti”  (Kiinteistönvälitysliikkeiden yleisin palvelupaketti)

Asiakas tekee ja hoitaa itse kaikki myyntiä valmistelevat esityöt; pesut ja asunnon huoltotoimenpiteet.

Asuntosi asetetaan jonoon muiden asuntojen sekaan. Palveluun kuuluu vain pakolliset näytöt ja nettityöt. Tässä paketissa on peruspalvelu ja halvimmat hinnat. Välityspalkkio on 3,5 %, minimipalkkio 2.900,00 euroa. sis. alv. 24 %

Perussetti + "Pikamatka"   

Viikkosiivous ennen myynnin aloitusta + Perusteellinen kylpyhuoneen- ja saunan Tehopesu- ja siivous. YsiTehopesussa kaakelit, laatat ja saumaukset pestään ja puhdistetaan perusteellisesti käsin ja koneellisesti. Saunan lauteet syväpuhdistetaan höyrypesurilla. Tilaa tehopesu uuteen kotiin!

Välityspalkkio on 3,5 %, minimipalkkio 3.900 euroa sis. alv. 24 %

Puhtaat pinnat vetävät puoleensa ja parantavat tilan viihtyvyyttä!

 

Perussetti + "Valmismatka"       

Viikkosiivous ennen myynnin aloitusta + Perusteellinen kylpyhuoneen- ja saunan Tehopesu- ja siivous. Saunan lauteet syväpuhdistetaan höyrypesurilla. Lauteet suojataan likaa ja bakteereja vastaan parafiiniöljykäsittelyllä. Öljykäsittely voimistaa tummasävyisen ja lämpökäsitellyn laudepuun väriä. Tilaa käsittely uuteen kotiin!

YsiTehopesussa kaakelit, laatat ja saumaukset pestään ja puhdistetaan perusteellisesti käsin ja koneellisesti.

 

YsiTehopesu poistaa kalkkeuma- ja pesuainejäämät tehokkaasti laatoista ja saumoista. Avalon® -pinnoite antaa tehokkaan suojan vuosiksi likaa ja bakteereja vastaan!

 

 

Kylpyhuoneen tehopesu - Tiedät sen ihanan tunteen, kun kylpyhuone on puhdas ja pinnoitettu. Puhtaat pinnat vetävät puoleensa ja parantavat tilan viihtyvyyttä! 

Tilaa tehopesu uuteen kotiin!

Avalon® -pinnoituskäsittelyn jälkeen laatta- ja kaakelipinnat ovat kuin uudet ja vain murto-osalla kalliin remontin hinnasta!

Lisäksi: Keittiön kaapistot, teräspinnat ja altaat puhdistetaan, kirkastetaan ja Avalon® -pinnoitetaan. 

 

 

Lisäksi: Ikkunoiden pesut + Maalaustyöt + Akryylimassausten uusinnat (rakoilevat katon rajat ja nurkat) + Silikonien uusinnat.

Lisäksi: Onnistuneiden kauppojen jälkeen Muuttopalvelu + Muuttosiivous.

”Valmismatka” -paketin välityspalkkio on 3,5 % minimipalkkio 7.600 sis. alv. 24 %

 

"Omatoimi"    Omatoimi -paketin hinta määräytyy palvelupaketin laajuudesta. Sovitaan asiakkaan kanssa aina erikseen.

                      

Viikkosiivous, ikkunoiden pesu, kylpyhuoneen / saunan YsiTehopesu, lauteiden höyrypesu, lauteiden parafiiniöljy-käsittely, silikonien uusinta, akryylimassausten uusinta (rakoilevat katon rajat, nurkat).

Avalon®-nanopinnoitus: kylpyhuoneen, ja saunan laatta- ja kaakelipinnat, ammeet ja allaskaapit, kodinhoitohuoneen pinnat. Keittiö: tiskialtaan rosteripintojen kirkastus ja pinnoitus. Maalaustyöt + tapetointi. Muuttosiivous + muuttopalvelu.

Kesäkaudella: Julkisivujen huoltomaalaus

Tulit tänne selvittämään, mitä kiinteistönvälitys maksaa, jotta et maksaisi liikaa, kun myyt asuntosi. Se on oikein! Kiinteistönvälityspalvelujen kilpailuttamisessa on aina hyvä huomioida, kuinka kilpailutus vaikuttaa palvelun ja tuotteen laatuun. Monesti se halvempi hinta ei välttämättä olekaan parempi vaihtoehto kokonaisuutena.  

Tulee muistaa aina myytävän kohteen arvion realistisuus. Asunnon kauppahinta riippuu lopulta markkinatilanteesta ja asunnon kunnosta. Ei välittäjän lupauksista. 

 Hinnoittelu – Oikea hinta on se, millä kauppa syntyy! 

Kutsu tästä Kiinteistönvälittäjä Heikki Ylisirniö paikalle tekemään kokonaisvaltainen arvio asunnostasi.

Referenssejä

 

YsiKoti Oy
Y- 2699016-1
Nuolihaukantie 4 B 35
90250 Oulu

P. 044 999 6656
heikki@ysikoti.com