Palvelut

Välityspalkkio

Myyjälle

Ohjeita asunnon ostajalle

Ostotarjouksen tekeminen

Kaupanteko

 

Välittäminen merkitsee, että hoidamme arkiset asiat kuntoon. Aidosti välittäminen on meille arkea.

Kiinteistönvälitys YsiKoti LKV välittää osakehuoneistot, kiinteistöt, tontit, sekä vapaa-ajankohteet ja toimitilat. Laadimme eri tarkoituksiin arviokirjoja. Palveluumme kuuluvat myös kaupanvahvistukset.

YsiKoti Oy:n toimintaa ohjaavat lait ja asetukset. Olemme sitoutuneet noudattamaan liiton moraalisääntöjä, sekä Kiinteistöalan Keskusliitto ry:n laki- ja lausuntovaliokunnan 1.7.2008 antamaa ohjetta hyvästä välitystavasta.

Yrityksen vastaava hoitaja on Heikki Ylisirniö. 

ASENNE - AMMATTITAITO - AITOUS

NE RATKAISEVAT YKSITYIKOHDAT!

Toimintamallimme mukaisesti pyrimme esittelemään asunnot ensisijaisesti yksityisesittelyjen kautta turvataksemme parhaiten toimeksiantajan kotia ja omaisuutta. Tietenkin toimeksiantajan toivomuksesta pidämme myös yleisesittelyjä. Katso tästä ASUNTOJEN YLEISNÄYTÖT JA HENKILÖTIETOJEN KERÄYS

Kotini on linnani. Sen kirjoittamaton säännöstö sanoo, että sinne astutaan vain linnanherran tai – rouvan luvalla. Koti on luvallisten intiimien suhteiden tyyssija. Siksi on jokaisen oma, henkilökohtainen asia, aukaiseeko hän kotinsa oven kaikille.


Toimintamme edut toimeksiantajalle:

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, julkinen kaupanvahvistaja
Heikki Ylisirniö
044 999 6656
heikki@ysikoti.com

Jätä yhteydenottopyyntö täältä

 

Palvelustani myös kodin viikkosiivous + ikkunoiden pesu, sekä kodin kaakeli- ja teräspintojen puhdistaminen ennen kuvausta ja myynnin aloittamista. Sinä päätät!

 

 

 

YsiKoti Oy
Y- 2699016-1
Nuolihaukantie 4 B 35
90250 Oulu

P. 044 999 6656
heikki@ysikoti.com