Perusteellinen kylpyhuoneen- ja saunan Tehopesu- ja siivous on jotain aivan muuta kuin siivousliikkeiden tarjoama normaali viikkosiivous-palvelu. Ysitehopesussa kaakelit, laatat ja saumaukset pestään ja puhdistetaan perusteellisesti käsin ja koneellisesti. Saunan lauteet syväpuhdistetaan höyrypesurilla. Suosittelemme lauteiden suojaamiseksi likaa ja bakteereja vastaan parafiiniöljykäsittelyä pesun päätteeksi. Öljykäsittely voimistaa tummasävyisen ja lämpökäsitellyn laudepuun väriä.  

Kysy tarjous soita 044 999 66 56 tai tilaa ilmainen arviokäynti Tästä
YsiTehopesu poistaa kalkkeuma- ja pesuainejäämät tehokkaasti laatoista ja saumoista.heart

Avalon® Nanopinnoite antaa tehokkaan suojan vuosiksi likaa ja bakteereja vastaan!

 

Kylpyhuoneen tehopesu - tiedät sen ihanan tunteen, kun kylpyhuone on puhdas ja pinnoitettu.heart

Puhtaat pinnat vetävät puoleensa ja parantavat tilan viihtyvyyttä!!

Käsittelyn jälkeen pinnat ovat kuin uudet - Pinnoitus edistää ja auttaa asuntokaupassa!

 

https://www.avaloncoating.fi/kylpyhuone-ja-keittio/

 

 

 

 

Ennen pesua Puhdas

 

Pinnoitekäsittely alkaa tilan / kylpyhuoneen käsiteltävien pintojen perusteellisesta YsiTehopesusta. Pinnoite muodostaa pintaan suojaavan kalvon, joka estää lian ja mikrobien tarttumista. Näin siivousaikaa ja pesuaineita säästyy huomattavasti, ja pinnat pysyvät puhtaana pidempään ja helpommalla.  Avalon®-pinnoitus antaa sinulle siistimmän kodin vähemmällä siivoamisella. Pinnoitus on samalla ekoteko.

 

Tilaa suojapinnoitus ammattilaisen tekemänä avaimet käteen-periaatteella Tästä.

Toimiva suojapinnoitus edellyttää, että pinnat ovat ehjiä ja puhtaita. Pinnoitusveloitus sisältää viimeistelevän puhdistuksen, joten lähtökohtaisesti uusissa ja melkein uusissa, normaali hyvä siisteystaso riittää.

Voit halutessasi sopia myös tuntiveloituksellisen kylpyhuoneen Ysitehopesun samanaikaisesti pinnoitustilauksen kanssa. Tilaa Ilmainen arviokäynti tästä. Pinnoitus vie aikaa muutaman tunnin. Pinnoite kuivuu noin kuuden tunnin kuluessa, mutta suositeltavinta on ottaa pinnoitettu tila käyttöön vasta seuraavana päivänä.

YsiTehopesu ja monivaihepuhdistus laatoitettuihin märkä- ja kuivatiloihin.

Puhdistamme laatat ja saumat käsin sekä koneellisesti. Kylpyhuoneen laatta ja lasipinnat kestävät ja kiiltävät vuosia kun ne pinnoitetaan pitkäkestoisella suojakäsittelyllä. Parhaan hyödyn käsittelystä saa aivan uusiin, vielä käyttämättömiin pintoihin, mutta jo kalkkeutuneille ja käytetyille pinnoille se ei kuitenkaan ole liian myöhäistä.

Vanhat, jo kalkkeutuneet ja ikääntyneet pinnat kiittävät ja kiiltävät kuin uudet käsittelyn jälkeen – lisää käyttöikää ilman kallista remonttia.

https://www.avaloncoating.fi/kylpyhuone-ja-keittio/

 

Öljykäsittely voimistaa tummasävyisen ja lämpökäsitellyn laudepuun väriä.

Lauteet ennen ja desifiovan höyrytehopesun, sekä parafiiniöljykäsittelyn jälkeen

 

 

Avalon® nanopinnoite on pintakäsittely, joka luo voimakkaan hylkimispinnan säilyttäen silti materiaalin hengittävyyden. Toimiva suojapinnoitus edellyttää, että pinnat ovat ehjiä ja puhtaita. Pinnoitteen ansiosta laattapinnat ja saumat säilyvät puhtaina helpommin ja pidempään. Pinnoite on kirkas, eikä se vaikuta pinnan ulkonäköön tai väriin.

Teemme pinnoitus käsittelyjä käytettyihin kohteisiin vain tehopesun jälkeen, koska pinnan on oltava täysin puhdas ennen käsittelyä.

Yhdellä pinnoituksella saadaan lisäsuojaa ja käyttöikää kodin pinnoille jopa useiksi vuosiksi.

Tärkeimmät pinnoitus­kohteet

Kylpyhuoneen, saunan ja keittiön tehopesut.

Suojauksessa käytettävä pinnoitusaine muodostaa pinnoitettavaan pintaan kestävän ja lasimaisen kalvon, joka hylkii vettä, kalkkiutumista, mikrobeja ja erilaisia epäpuhtauksia.

Käsiteltyä pintaa ei tarvitse enää erikseen vahata. Pesuista selviää ilman myrkyllisiä liuotinpesuaineita ja pintaa rasittavaa hankaamista. Puhtaanapito helpottuu, kiilto syvenee, ja ympäristökin kiittää.

Koville mekaanisille iskuille suojapinnoitekaan ei voi mitään, mutta hius- ja pintanaarmuille kaakeli ja lasipinnat eivät enää ole yhtä alttiita kuin ennen.

Paras tulos pinnoituksesta saadaan, kun käsittely tehdään täysin tai lähes uuteen kylpyhuoneeseen / pintaan.

Käsittely kestää jopa viisi vuotta

Pinnoitteen kemiallinen rakenne perustuu pii- ja polymeeriyhdistelmiin. Ne ovat hyvin sitkeitä ja kulutusta kestäviä, ja yksi käsittely riittää takaamaan suojan jopa useaksi vuodeksi.

Hintaesimerkit

Kodin suojapinnoittaminen on edullisempaa kuin arvaatkaan! Hintaan vaikuttaa luonnollisesti pinnoitustyön kattavuus ja pinnoitettavan tilan koko. Hinta on vain murto-osa kalliin remontin hinnasta!

Hintaesimerkkejä normaalikokoisista kodin tiloista (sis. alv 24 %):

Kohteiden tarkat hinnat määritellään arviokäynnin yhteydessä, ne vaihtelevat pinta-alojen ja -materiaalien mukaan. Arviokäynti on maksuton. Tilaa Tästä

Pinnoitustyö on kotitalousvähennyskelpoista työtä.

Pinnoitusteknologia

Teknologia yhdistää eri materiaaleja molekyylitasolla ja aikaansaa tavoiteltuja pinnoiteominaisuuksia, kuten parempaa puhtaanapysyvyyttä, helpompaa puhtaanapitoa ja korroosiosuojaa.

Avalon®-pinnoitteista löytyy toimiva ratkaisu monen tyyppisille pinnoille; sillä voidaan suojata mm. lasia ja muita keraamisia pintoja, metallia, kiveä, tekstiilejä, maalattuja ja monella tavalla käsiteltyjä pintoja.

Avalon®-tuotteista on useita sovelluksia, jotka merkittävästi helpottavat puhtaanapitoa ja eliminoivat pintojen pinttymistä.

AVALON® - PINNOITTEET

Millidyne Oy:n kehittämiä korkean teknologian Avalon®-pinnoitetuotteita käytetään laajasti erilaisissa kohteissa kontrolloimaan lopputuotteiden pintaominaisuuksia. Avalon®-pinnoitteilla voidaan tuottaa erilaisia funktionaalisuuksia lähes kaikille pinnoille tuottaen niille lisäarvoa ja alentaen lopputuotteiden elinkaarikustannuksia. Pinnoitteilla parannetaan tyypillisesti pintojen puhtaana pysyvyyttä ja hygieenisyyttä sekä naarmutuksenkestoa. Lisäksi pinnoitteilla voidaan muokata pintojen optisia ja sähköisiä ominaisuuksia sekä parantaa korroosionkestoa.

Tilaa ilmainen arviokäynti Tästä

 

Silikonien vaihto tehopesun yhteydessä. Tämä on nopea ja kustannustehokas tapa kohentaa kylpyhuoneen ilmettä ja edesauttaa kodin myyntiä. Silikonien vaihtotyön hinta 12,90€ (sis.alv) / metri + tarvikkeet. Muista kotitalousvähennys!​​

 

Höyrypuhdistus:

"Höyrypuhdistus on luonnollinen tapa puhdistaa – ilman kemikaaleja. Höyrypesuri lämmittää veden n. 150 asteeseen joka mahdollistaa sen että pinttynytkin lika saadaan irti materiaalista. Lisäksi se desinfioi sekä tappaa bakteereja ja pölypunkkeja, poistaen samalla tehokkaasti pahoja hajuja. Höyry puhdistaa samalla myös huoneilmaa ja näiden ominaisuuksiensa ansiosta höyrypuhdistus on mainio valinta mm. allergikoille, astmaatikoille ja perheille joissa on pieniä lapsia. Se on hygieenistä, ekologista ja nykyaikaista !”

 

HÖYRYTEHOPESU

Mihin höyrypuhdistuksen teho perustuu?

Höyrypuhdistuksen teho perustuu paineella tuotettuun suihkuavaan vesihöyryyn.  Kuuma höyry avaa pintamateriaalin huokoset  ja tunkeutuu syvälle irrottaen lian, jonne perinteisillä siivousmenetelmillä ei päästä käsiksi. Höyryn paineella on merkitystä desinfiointikyvyn kannalta, koska mitä suurempi paine sitä korkeampi on höyryn lämpötila. Höyry tehopuhdistus on tehokas, allergiaystävällinen ja kemikaalivapaa tapa tuhota mikrobeja.

Saunan pesu höyrypesurilla

Sauna on kaikille intiimi paikka, jonka puhtaus on hyvinvoinnin ja viihtyvyyden kannalta erityisen tärkeää. Silsasienet, josta jalkasieni yleisimpänä, viihtyvät hyvin saunan kosteissa tiloissa. Hyvät lisääntymisolosuhteet mahdollistavat sienirihmastojen nopean kasvun.

Saunassa hikoillessa meistä irtoaa kuollutta ihokerrosta , jota mikrobit käyttävät ravinnokseen. Saunan säännöllinen pesu on paras tapa huolehtia, että syylävirukset ja jalkasienet eivät pääse leviämään.

Saunan pesu aloitetaan huuhtomalla laude höyrypesurin kuumavesiohjelmalla, jotta saadaan puun huokoset auki. Tämän jälkeen aloitetaan varsinainen pesu höyryohjelmalla ja lopuksi vielä huuhdellaan kuumavesi / höyryohjelmalla. (Jos lauteita ei käsitellä pesun ja kuivauksen jälkeen suojaavalla parafiiniöljy käsittelyllä, huuhdellaan lauteet lopuksi kylmällä vedellä, jotta puun huokoset sulkeutuvat)

Höyrytehopesu desinfioi ja puhdistaa saunan tehokkaasti ja allergiaystävällisesti ilman myrkyllisiä pesuaineita. Pesun jälkeen jää vain puhdas alkuperäinen saunan tuoksu ilman puhdistusaineiden hajusteita.

Desinfioiva puhdistus höyrypesurilla

 Höyrypuhdistus on tehokas ja ekologinen pintojen desinfioija. Pesurin tuottama kuuma höyry tuhoaa kaikki mikrobit pinnoilta ilman haitallisia kemikaaleja.

Mikrobeiksi kutsutaan pieneliöitä, joihin kuuluu bakteerit, virukset ja homesienet sekä hiivasienet. Mikrobeja on meissä ja kaikkialla elinympäristössämme. Niitä on kahdenlaisia, joko meille harmittomia tai patogeenisia, eli ihmiselle haitallisia mikrobeja.

Altistumme jatkuvasti erilaisille mikrobeille ja yleisimmin tartunta saadaan, joko toisen ihmisen kautta tai elintarvikkeista. Mikrobitartunnan voi saada kodin pinnoista, vuodevaatteista ja ruokailuvälineistä. Mikrobit voivat saastuttaa elintarvikkeet tuotantoketjun jokaisessa vaiheessa. Patogeenisille mikrobeille altistuneet elintarvikkeet aiheuttavat sairauksia, kuten ruokamyrkytyksiä elimistöön päästessään.

Bakteerit

Bakteerit viihtyvät lämpöisessä ja Ph neutraalissa ympäristössä. Proteiinipitoiset ruoat tarjoavat parhaimman kasvualustan bakteereille lisääntyä. Osa bakteereista tuottaa lisääntyessään toksiini nimistä myrkyllistä ainetta. bakteerien tuhoamiseen tarvitaan yli 100 asteen lämpötila

Virukset

Virukset voivat levitä elintarvikkeiden välityksellä ihmisiin epähygieenisen käsittelyn takia ja aiheuttaa erilaisia sairauksia. Virukset lisääntyvät parhaiten tasalämpöisissä ja kosteissa paikoissa. Virukset tuhoutuvat yli 60 asteen lämpötilassa.

Homesienet

Homesienet lisääntyvät rihmastojen avulla. Homeille kelpaa ravinnoksi elintarvikkeet, puu ja paperi sekä ihmisistä irtoava hilse ja hiukset. Homeet ovat sitkeitä ja tulevat toimeen hyvinkin primitiivissä olosuhteissa Homesienet viihtyvät parhaiten 20 – 45 asteisessa ympäristössä ja tuhoutuvat 80 asteen lämpötilassa.  Homesienten aiheuttamat sairaudet ja oireet ovat moninaiset.

Homeiden aiheuttamia terveyshaittoja

Hengitystieinfektiot, poskiontelotulehdukset, flunssat, allergiat, astma, homepölykeuhko, silmätulehdus, homesieni​​​

Höyrypuhdistus on allergiaperheen valinta

Kuuma höyry tappaa allergioita aiheuttavat mikrobit

Kuuma höyry sitoo itseensä allergioita aiheuttavia pöly- ja pienhiukkasia

Kuuma höyry pääsee tunkeutumaan huokosiin, jossa allergeenit viihtyvät ja tuhoamaan ne.

Höyrypuhdistus on monipuolinen, ekologinen ja tehokas tapa puhdistaa kotia ilman myrkyllisiä puhdistusaineita. Allergioista kärsiville höyrypesu tarjoaa tehokkaan tavan puhdistaa asuinympäristöä ja tuhota allergiaa aiheuttavia mikrobeja.

Kylpyhuoneen- ja saunan tehopesu - Tilaa tästä

YsiKoti Oy
Y- 2699016-1
Harakkamäentie 51, 90310 Oulu
Terhotie 2, 84100 Ylivieska
P. 044 999 6656
heikki@ysikoti.com