YsiKoti Oy

Kiinteistönvälittäjä vuodesta 2008 alkaen, LKV, KiAT, julkinen kaupanvahvistaja
Heikki Ylisirniö
044 999 6656

heikki@ysikoti.com

Jätä yhteydenottopyyntö täältä

 

Olen opiskellut Kiinteistönvälittäjän ammattitutkinnon (KiAt) 2009 – 2011. Kiinteistönvälittäjän LKV ja LVV -tutkinnon olen suorittanut hyväksytysti 2010. Olen myös Julkinen kaupanvahvistaja (402875/212). Oman kiinteistönvälitystoimiston perustin syksyllä 2015. Aiemmin toimin kiinteistönvälittäjänä ison, valtakunnallisen ja osittain pankin omistaman kiinteistönvälitysyrityksen palveluksessa.

Osaan ammatissani kartoittaa asiakkaan motiivit ja tarpeet, kuuntelen asiakasta ja tarjoan aina ratkaisut asiakkaan tarpeisiin. Kartoitan taustatiedot erilaisista tietolähteistä, sekä tarvittaessa asiantuntijoita hyväksikäyttäen. Seuraan alan, suhdanteiden, kysynnän ja kilpailun kehittymistä aktiivisesti.

Arvioin ja ennakoin markkinoiden toimintaa ja otan toiminnassani huomioon markkinoiden lainalaisuudet ja toimintaympäristöön liittyvät ilmiöt, sekä otan niiden vaikutukset huomioon työssäni. Palvelen asiakasta aina vuorovaikutteisesti ja ammattitaitoisesti. Työskentelen hyvän asiakaspalvelun periaatteiden mukaisesti, ottaen huomioon hyvän välitystavan, kiinteistöalan eettiset säännökset ja luottamuksellisuuden kaikessa toiminnassani. Toimin myös hankalissa asiakastilanteissa vastuullisesti ja turvaten kaikkien osapuolten edut.  Kehitän omaa osaamistani osallistumalla säännöllisesti Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton (SKVL) tilaisuuksiin ja koulutuksiin.

Mottoni on "Kerran tuttu, aina tuttu"

Olet lämpimästi tervetullut asiakkaakseni.

Lähetä yhteystietosi, niin otan sinuun pian yhteyttä!

Vahvista klikkaamalla yläpuolelta, että et ole robotti. Tällä pyritään ehkäisemään roskapostitusta.
YsiKoti Oy
Y- 2699016-1
Harakkamäentie 51, 90310 Oulu
Terhotie 2, 84100 Ylivieska
P. 044 999 6656
heikki@ysikoti.com